Ingrediente
- Pentru aluat:
- 450 g faina
- 3 lingurite zahar
- 3 linguri apa rece
- 250 g unt
- sare
- 1 lingura ulei pentru tava
- Pentru umplutura:
- 1/2 kg mere
- scortisoara
- 1 plic zahar vanilat
- 200 g iaurt
- 2 oua
- 1 lingura amidon
- 100 g zahar
- 1 fiola esenta de vanilie
In faina cernuta se incorporeaza untul moale, zaharul, sarea si apa. Se framanta aluatul si il lasam sa se odihneasca la rece timp de 2 ore.
Decojim merele si le taiem felii, apoi le calim putin, presarandu-le cu zaharul vanilat si scortisoara.
Mixam iaurtul cu ouale,amidonul,zaharul si esenta.
Decojim merele si le taiem felii, apoi le calim putin, presarandu-le cu zaharul vanilat si scortisoara.
Mixam iaurtul cu ouale,amidonul,zaharul si esenta.
No comments:
Post a Comment